USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: На Землю прилетів незвичайний інопланетний гість, свідками стали сотні людей: відео
В Північній Флориді місцеві жителі побачили в небі дивну кулю, яка буквально освітила все небо.

Невпізнаний об'єкт швидко наближався до Землі. На щастя, його встигли зняти на відео.

За попередньою інформацією метеорит впав недалеко від міста Перрі, приблизно в 88 кілометрах на південний схід від Таллахассі, інформує ZNAJ.UA.

Відомо, що зеленувато-блакитну кулю, яка впала на землю побачили близько опівночі в суботу. Як повідомили в метеорологічній службі США, це світло виходило від метеорита.

Експерти кажуть, що «блакитні зірки» часто прилітають, але дуже рідко потрапляють на камери. Зараз фахівці з'ясовують, згорів він чи долетів до Землі.



Експерти відзначають, що деякі подібні тіла складаються зі шматочків льоду або іншого сміття.

Берегова охорона також стверджує, що це не могло бути космічне сміття або відпрацьована ступінь ракети, яка згоріла від тертя об атмосферу.



Відеороликом незвичайного явища користувачі поділилися в соціальних мережах. Більшість, хто спостерігав за об'єктом також дзвонили у місцеву газету Florida Today.

За словами очевидців, великий метеор з'явився в небі в районі опівночі на 5-6 секунд.

Житель міста Палм-Бей розповідає, що їхав додому, коли помітив кулю, що висвітлює нічне небо.

«Я не чув ніякого шуму, але побачив об'єкт прямо на горизонті, це була неонова, зелена, вогняна куля з блакитними прожилками», - зазначив чоловік.



Астрономи розповідають, що подібні об'єкти видно в різних частинах Землі, як мінімум, один раз на місяць.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus