USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: На виставці у Берліні представили незвичайний смарт-холодильник
Такий смарт-холодильник може сам рухатися по будинку, реагуючи на голос, і призначений для користування людьми з обмеженими можливостями, передає Уніан.

Компанія Panasonic вирішила створити техніку для дому майбутнього покоління, представивши на виставці IFA у Берліні смарт-холодильник. Смарт-холодильник може самостійно пересуватися по будинку, реагуючи на людський голос.


Цей пристрій – не просто холодильник із голосовим інтерфейсом, який рухається. Він може сканувати дім, щоб визначати, куди рухатися.


У Panasonic зазначили, що створили такий холодильник не для тих, кому лінь вставати з дивана, а для людей з обмеженими можливостями та літніх людей.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus