USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: На Титані виявили гігантські нафтові озера
Астрономи проаналізували фотографії, зроблені космічною міжпланетною станцією Cassini orbiter і прийшли до висновку про наявність на супутнику Сатурна Титані гігантських запасів нафти, що перевищують земні в тисячі разів.

Така заява є потужним стимулюючим фактором для вчених і інженерів, що працюють над створенням нових технологій, – повідомляє ZiK.

На Титані виявлені тисячі озер, наповнених рідкою нафтою. Кожен такий «резервуар» за кількістю «чорного золота» перевищує земні обсяги. За словами фахівців, отримання цієї нафти вирішить багато проблем людства.

Раніше вчені припускали наявність на Сатурні і його супутниках цінних ресурсів, але знімки стали справжнім сюрпризом для астрономів. Можливо мільярдери профінансують нові програми з освоєння планет, щоб заволодіти нафтою Титана.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus