USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50
Світ вражає: На Собчак накинулася відома аферистка з Одеси, а не мати з Донецька. ВІДЕО
Псевдобіженка з Донбасу, яка напередодні підняла істерику і накинулась на Ксенію Собчак на російському ТБ, виявилася відомою гастролеркою, яку знають як "солдатську мати" і "біженку з Одеси".



Її викриває російський опозиціонер Борис Нємцов. Про це повідомляє ICTV.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА НТВ - ІСТЕРИКА ЧЕРЕЗ ЗАЯВУ СОБЧАК. ПРО ВІЙСЬКА РФ НА ДОНБАСІ. ВІДЕО

"Це відома аферистка з Одеси Марія Ціпко, яку розшукують ошукані мешканці міста. Вона взяла у них гроші і не повертає. Жодного стосунку до Донецька вона не має, ніяких американських солдатів вона не бачила", - пише Нємцов. "Зате справно продовжує оббирати наївних тепер на допомогу Донбасу і гастролює по Росії і Україні", - пише Нємцов.



Марія Ціпко, яка "світилася" в сюжетах російських ЗМІ то одеситкою, яка зі сльозами на очах оповідала про звірства "Правого сектора", то вдовою "героїчного" беркутівця, з яким розправилися "оскаженілі майданівці", то солдатської матір'ю, яка не хоче відпускати сина для участі в АТО, то членом "виборчкому" терористів під час терористичних виборів на Донбасі, тепер, "засвітилася" на каналі НТВ.

Жінка, представившись біженкою з Донецька і слізно розповідаючи про звірства легіонів НАТО та польських найманців на Донбасі, накинулася в програмі російського телеканалу з нещадний критикою на журналістку і телеведучу опозиційного каналу "Дощ" Ксенію Собчак.

Остання в ефірі прокремлівського каналу НТВ заявила, що в Донбасі є кадрові військові з РФ, чим спровокувала скандал у студії.

"Ви брешете, я з Донецька, я все це бачила своїми очима, коли літаки летять, я зі своїм 2-річною дитиною не знала, куди подітися. Прийшли американці, поляки прийшли, вони по-російськи навіть не розмовляли", - заявила жінка, надто схожа на Марію Ціпко.

Після ефіру телеведуча, коментуючи інцидент, написала у себе в Twitter наступне: "Мене просто трясе. Така доза масового брехні небезпечна для здоров'я. Бідні, бідні люди ... зарікайся адже не ходити на політичні програми на федеральні канали".

При цьому Собчак повідомила, що на YouTube почали видаляти відео скандального ефіру на НТВ. Зараз ролик доступний тільки на офіційному каналі НТВ в YouTube, проте його скачування і вбудовування обмежено авторськими правами.
Коментарів: 4
Sieger Показати IP 10 Лютого 2015 11:13
Таки да? Таки сеГьёзно? Таки шо Ви думаете? Таки Годом из самой таки Одессы? :-)
Петро до Sieger Показати IP 11 Лютого 2015 09:28
Що сігерко, киселев головного мозха?
Sieger Показати IP 10 Лютого 2015 11:15
Боже мой, позоГ на мои седые пейсы! :-)
Анонім Показати IP 11 Лютого 2015 22:47
насальника мана сомби ето писец!!!!!!! але тi маскалi i дебiли я розумiю що головний приидурок пукiн внушив iм що в неймовiрну брехню лекше всього повiрити,але здаеться менi що вони вже самi бочать правду тiльки признатись стидно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus