USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: На сході Китаю знайшли черепаху із двома головами
Черепаху із двома головами знайшли на сході Китаю. Тварина належить до виду черепах з сімейства червоновухих прісноводних. Як повідомляє інтернет-журнал Cikavosti з посиланням на видання Daily Star, поки незрозуміло, де і в яких умовах рептилія буде проживати.

Однак, як заявили фахівці, вона не буде випущена на волю, так як немає ніякої гарантії, що тварина зможе вижити з умовах дикої природи.

Крім того, фахівці стурбовані тим, що, якщо черепаху відпустити, це може спровокувати появу нових хворих особин.
Червоновуха прісноводна черепаха зазвичай мешкає в південній частині США і півночі Мексики, проте саме ця особина була виявлена в місті Шанграо на сході Китаю.

За попередніми даними, мутація була викликана екологічними факторами і при правильному поводженні тварина зможе прожити повноцінне життя, практично настільки ж тривале, як і рядові представники червоновухих прісноводних черепах.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus