USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: На шведському озері збудували плавучу сауну
Міланська студія Small Architecture Workshop побудувала сауну на плавучій платформі на озері в шведському Амоті. Власники - бельгійська пара, яка пропонує туристам нічліг і сніданки в лісі в трьох годинах їзди від Стокгольма. Таким чином вони хочуть покращити сервіс, інформує TJ.

Представники студії замінили невеликий дерев'яний пірс, до якого прикріплена платформа. Рішення будувати сауну на воді допомогло зберегти красиву берегову лінію.

З самого початку було задумано, що споруда буде темною зовні, оскільки вона повинна візуально зливатися з поверхнею озера. Ззовні вона оброблена за традиційною японською технологією якісугі - за допомогою вогню. Така обробка дозволяє підкреслити текстуру деревини, а разом з тим захищає дерево від пожежі, гниття і комах без використання шкідливих хімічних речовин.

Одночасно всередині можуть знаходитися до восьми чоловік.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus