USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50
Світ вражає: На НТВ - істерика через заяву Собчак. ВІДЕО
Собчак спричинила переполох на НТВ заявою про війська РФ на Донбасі.

Журналістка російського телеканалу «Дождь» Ксенія Собчак в ефірі програми «Список Норкіна» на пропагандистському телеканалі НТВ заявила про те, що на Донбасі воюють військові російської армії.

Заява Собчак спричинила справжню істерику в студії, інформує ТСН.

Журналістці після того не дали сказати ні слова, почали ображати, а двоє жінок з гостей програми кричали, що «на Донбасі воюють американці й поляки».

«Ви брешете, я з Донецька, все це бачила на власні очі. Коли літаки летять, я зі своєю 3-річною дитиною не знала, куди подітися. Прийшли американці, поляки прийшли, вони по-російськи навіть не розмовляли», – сказала одна з жінок.



Потім вона взагалі «напророчила» Собчак, що в неї не буде дітей.

Увесь цей пропагандистський шабаш журналістка описала у «Twitter» трьома словами: «Я в пеклі». «Мене просто трясе. Така доза масової брехні небезпечна для здоров'я. Бідні, бідні люди...» – додала Собчак.

P. S. Як згодом зёясувалося, псевдобіженка з Донбасу, яка напередодні підняла істерику і накинулась на Ксенію Собчак на російському ТБ, виявилася відомою гастролеркою, яку знають як "солдатську мати" і "біженку з Одеси".

ЧИТАТИ ДАЛІ: НА СОБЧАК НАКИНУЛАСЯ ВІДОМА АФЕРИСТКА З ОДЕСИ, А НЕ МАТИ З ДОНЕЦЬКА. ВІДЕО
Коментарів: 5
я Показати IP 9 Лютого 2015 13:39
собчак молодець! а ті підставні жінки хворі на голову якщо вони там бачили поляків і американців,тим більше літаки ,це маразм!!!
дядя Показати IP 9 Лютого 2015 14:40
Остання викрикуюча бл*ндінка - це та ж сама "салдатская мать". Введіть в пошуку Гугл "солдатская мать" і перемкніть на Зображення.
точно до дядя Показати IP 10 Лютого 2015 09:58
http://korrespondent.net/ukraine/politics/3305524-soldatskaia-mat-prodavschytsa-yz-ternopolia-y-kyevlianka-yz-luhanska-razoblachenye-podstavnoi-aktyvystky
Лаврентій Показати IP 10 Лютого 2015 15:10
Нам би побільше таких тендітних і справедливих союзників не лише в Росію, а і в Україну.
Андрій Показати IP 9 Березня 2015 14:44
Стидно старим пердунам-брехунам нападати на жінку, а одеська брехунка гірко буде жаліти за свої брехливі сценки, вони будуть прокляті разом із путіном, А Ксенію поважаю безстрашна жінка, Молодець.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus