USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: На дні Маріанської впадини зафільмували 100-тонну доісторичну акулу
Зарубіжні криптозоологи заявили, що отримали унікальні докази існування мегалодону в наші дні.

За офіційними даними, величезна акула мешкала 5-20 млн років тому, її вага перетинала позначку в сто тонн,- інформує 1News.

Мегалодон сучасності був зафіксований в найглибшій точці нашої планети – Маріанському жолобі. Як відзначили криптозоологи, кадри величезної рибини отримали кілька місяців тому. Вчені заманили її м’ясом до десятиметрової клітки, на яку «дивилися» кілька камер. Простір освітлював ліхтар на якорі.

Фахівці були вражені, коли об клітку почало битися білооке чудовисько неймовірних розмірів. Відео швидко поширилося по мережі. Багатьох людей відзнятий матеріал здивував, а деяких, навпаки, змусив задуматися. Скептики вважають, що криптозоологи містифікували ролик.
Коментарів: 1
! Показати IP 16 Серпня 2018 16:15
Схожа на звичайну, хоча й велику шестижаберну акулу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus