USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: На 3D-принтері надрукували унікальний човен зі скловолокна. Фото
Моторний човен Motor Additive Manufacturing Boat (MAMBO) від компанії Moi Composites повністю виготовлений ​​за допомогою технології 3D-друку зі скловолокна, повідомляє 24 канал з посиланням на BusinessInsider.

Представник компанії запевняє, що специфіка технології дозволяє створювати унікальні форми, які дуже дорогі або недоступні при традиційному виробництві.

Деталі розробки

Сама методика друку отримала назву «виробництво безперервного волокна», а вся робота здійснювалася за допомогою спеціального алгоритму, що просочує волокна термореактивною смолою. Moi Composites стверджує, що технологія дозволила зробити конструкцію міцною, твердою і довговічною.
Човен зі скловолокна надрукований на 3D-принтері
Човен зі скловолокна надрукований на 3D-принтері
Човен отримав незвичайний зовнішній вигляд з розділеною на дві частини носовою частиною. MAMBO має довжину 6,4 метра, оснащений навігаційною системою, корковою підлогою, шкіряними сидіннями і двигуном на 113 кінських сил.
Моторний човен MAMBO
Моторний човен MAMBO
У ролі партнерів виступили Autodesk, Owens Corning і Catmarine. Човен показали на виставці яхт у Генуї на початку жовтня, але його точна ціна поки не називається.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus