USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Миша сховалася під животом у кота. Відео з «реальними Томом і Джеррі» стало хітом
У китайській соціальній мережі Weibo став вірусним ролик, на якому миша, тікаючи від кота, ховається у нього під животом.

Кумедні кадри вже оцінили мільйони інтернет-користувачів!

Вони пишуть, що цей милий дует нагадує їм головних героїв легендарного мультфільму «Том і Джеррі», передає Сьогодні.

На відео видно, як чорно-білий кіт наздоганяє крихітну мишу. Але, ймовірно, «мисливець» не був зацікавлений у тому, щоб заподіяти шкоду гризуну, тож в якийсь момент він втомився і припинив погоню. Саме тоді миша зробила несподіваний хід, сховавшись у нього під животом.
«На початку відео миша нерухома – це реакція на страх і особлива стратегія, яку використовують багато тварин. Таким чином «жертва» намагається зупинити погоню, аби агресор залишив її у спокої, – розповідає журналістам таблоїду Daily Mail Керолайн Кларк, клінічний консультант з поведінки тварин. – Той факт, що миша ховається у кота під животом, напевно, пов’язаний з тим, що вона шокована, дезорієнтована і, очевидно, не думає раціонально».
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus