USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: «Металевий Міккі»: Британець зафільмував мишу, яка щоночі прибирала його сарай
У Великій Британії зняли на відео мишу-домогосподарку, яка прибирала у сараї пенсіонера, поки той спав.

Про це пише ТСН.

72-річний Стівен МакКірс думав, що божеволіє, коли вперше помітив, що об'єкти переміщуються сараєм, коли його немає поруч.

Пенсіонер вирішив влаштувати експеримент і щоночі спустошував ємність, розкидаючи гайки і болти по сараю. Коли він прокидався вранці, то виявляв, що усі деталі знову у мисці, і навколо наведений порядок.

Після декількох тижнів пошуку «винуватця» прибирання він вирішив встановити камеру для спостереження за тим, що відбувається у сараї. Чоловік був приголомшений, коли на кадрі побачив мишу, що збирає детальки у коробку.



У ролику видно, як миша бере зубами болти, затискачі і шматочки пластику і перекладає їх в ємність. Крихітна миша навіть намагалася підняти предмети, вдвічі більше неї. Після цього її прозвали «Металевим Міккі».
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus