USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: «Мене врятував пасок безпеки»: учасники ДТП, які пристебнулись і вижили
Для нової соціальної кампанії Транспортне агентство Нової Зеландії опублікувало портрети 10 чоловіків, які вижили в автокатастрофі.

Героїв знімали без верхнього одягу, щоб показати страшні наслідки аварій і слід, що залишає пасок безпеки. Саме ці характерні сліди свідчать про те, що людина вижила, тому що пристебнулась, пише ТСН.

До кожної світлини є історії постраждалих у ДТП. Усі вони розповідають про те, що змогли вижити лише завдяки тому, що пристебнулися перед початком руху.

Один з учасників соціальної реклами Ден Мейсон розповів, що повертався додому, коли в нього врізався автомобіль із п’яним водієм. У результаті у нього була зламана щелепа, ребро та було ще шість переломів разом із травмою мозку. Якби не пасок безпеки, так просто йому ця аварія не минулася б.




До постерів автори також додають відео, на яких учасників реклами гримують.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus