USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Медуза-гігант викинулася на берег: фото
На піщаний пляж графства Корнуолл у Великобританії викинуло гігантську медузу. Про це повідомляє znaj.ua з посиланням на Daily Star.

Відпочивальник Джуліан Осборн, який став свідком цього явища, розповів, що за розміром морська істота було схожа з кришкою сміттєвого бака. Велетенська медуза привернула загальну увагу.

Крім того, місцеві жителі зробили медузу популярним об'єктом для фотозйомки. Все через значні розміри особини.

"Ніколи не бачив таких раніше. Це страшний звір", - зазначає Осборн.

Видання повідомляє, що медуз у цьому регіоні Великобританії досить часто викидає на берег. Проте ця знахідка була особливою через свої гігантські розміри, адже була значно більшою, ніж медузи, до яких уже звикли на цьому пляжі.

Відомо, що всього у світі існує понад 200 видів цих тварин. Однак тільки шість з них зустрічається біля британських берегів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus