USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Медсестра – супергерой: Бенксі створив новий шедевр про коронавірус. Фото
Британський вуличний художник Бенксі, який не так давно відзначився у Брістолі, створив новий шедевр.

Майстер намалював графіті на монохромному полотні площею один квадратний метр в лікарні Саутгемптона (графство Хемпшир).

Фотографію роботи він опублікував на своїй сторінці в Instagram, інформує Сьогодні.

«Game Changer», – підписав знімок Бенксі.

Це словосполучення можна перекласти по-різному: «Правила гри змінюються» або «Переломний момент».

Цікаво, що художник залишив співробітникам лікарні записку: «Дякую за все, що ви робите. Сподіваюся, це трохи освітлить місце, навіть якщо воно буде тільки чорно-білим».

На новій картині Бенксі показав хлопчика у комбінезоні та футболці, який сидить біля відра для сміття. У кошику лежать фігурки Людини-павука і Бетмена. Дитина грається іграшковою медсестрою. На її костюмі зображений червоний хрест.

Ця картина буде висіти в лікарні до осені, після чого її виставлять на аукціон, щоб зібрати кошти для Національної служби охорони здоров'я Великої Британії.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus