USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Майже 11 млн американців не вийдуть на роботу після фіналу «Гри престолів»
Близько 10,7 мільйона американців не підуть на роботу на наступний ранок після виходу фінальної серії серіалу «Гра престолів» увечері 19 травня.

Про це свідчать дані опитування аналітичного центру The Workforce Institute Kronos.

Американці планують взяти відгул, або повідомити про те, що захворіли.

В опитуванні під назвою «Absence Is Coming» (відсилка до популярного «Winter is Coming»), яке проводила компанія Harris Poll, взяли участь 1 тисяч 90 осіб, які досягли повноліття.

Опитування показало, що близько 22% респондентів планують пропустити роботу після фінальної серії «Гри престолів». Потім дослідники екстраполювали цей відсоток на загальну кількість зайнятих повнолітніх американців (згідно з переписом населення США за 2010 рік це 143,1 млн осіб) і отримали цифру у 10,7 млн.

Ще 5,8 мільйона співробітників, які зазвичай працюють у недільні вечори, також планують використати день відпустки або лікарняний, щоб спостерігати за фіналом.

Опитування прогнозує, що близько 27,2 мільйона людей, які планують дивитися фінал «Гри престолів», або пропустять роботу у понеділок, або прибудуть пізно, або працюватимуть віддалено.

Нагадаємо, остання серія фінального сезону «Гри престолів» вийде у США ввечері 19 травня (в ніч на 20 травня за київським часом).

«Гра престолів» створена за мотивами циклу романів «Пісні льоду та полум’я» письменника Джорджа Мартіна. Перший сезон серіалу вийшов у квітні 2011 року. Останній на цей час сьомий сезон вийшов влітку 2017 року. Серіал, який має мільйони прихильників по всьому світу, став культовим телевізійним продуктом. Прем'єра останнього сезону «Гри престолів» безумовно є найважливішою подією в масовій культурі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus