USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Майбутнє вже настало: в Австралії влаштували перші у світі перегони на аеротаксі
16 Листопада 2021 12:03
0
В Австралії влаштували перші в світі перегони на аеротаксі.

Про це йдеться 14 листопада у сюжеті ТСН.Тиждень.

Через чотири місяці тестувань розробники вирішили влаштувати перегони драґ-рейсинг на октокоптерах, щоправда, поки що без пілотів на борту. Машини промчали 300 метрів по прямій на висоті 15-ти метрів. Переможець зміг досягти швидкості у 155 кілометрів за годину.

І це лише початок – до кінця року розробники планують улаштувати серію змагань у стилі «Формули-1». У змаганнях братимуть участь чотири команди. У кожній – по два пілоти, які керуватимуть аеротаксі за допомогою електронної системи та доповненої реальності. Учасники будуть перебувати у різних частинах світу, а в Мережі запустять пряму трансляцію.

А перші випробування з водієм і пасижиром на борту відбулися вже на цьому тижні.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus