USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Майбутнє настало: як у містечку Мілтон-Кінз десятки роботів доставляють замовлення
Численні сервіси доставляння замовлень заполонили великі міста України. Сотні кур’єрів відвозять замовлення на велосипедах, самокатах, машинах, скутерах, чи навіть пішки. Та для містечка Мілтон-Кінз, Велика Британія, така кур’єрська робота – це минуле. Дійсно, навіщо ганяти людей туди-сюди, якщо є роботи?

Місто Мілтон-Кінз розташоване за 80 кілометрів від Лондона. Навряд чи хтось поїде туди на екскурсію, адже ніяких історичних пам’яток там немає – населений пункт побудований нещодавно, у 1967 році, за попередньо схваленим планом. Ну що ж, тепер туди є чого їхати, адже містом ганяють десятки невеликих роботів, які існують з однією метою – доставити клієнту замовлення.

Доставлення товарів роботами: дивитись відео
Робокур’єри з Великої Британії

Кількість роботів у Мілтон-Кінз зараз сягнуло 200 штук. Вони користувалися значною популярністю під час карантину, впровадженого з метою боротьби з коронавірусом.

У Starship Technologies, які впровадили новаторський метод доставлення замовлень, переймалися щодо того, що кількість замовлень зменшиться з послабленням карантину. Але ні, цього не відбулося й попит на роботів не зменшився. Зараз бізнес розвивається, збільшуючи кількість міст, де роботи будуть залучені у кур’єрській службі.

Кур’єри повністю автономні та самостійно знаходять дорогу до кінцевої цілі – замовника товару. Але, якщо виникають складності, то оператор може взяти на себе контроль над машиною.

У Starship Technologies говорять, що таким чином вони зменшують кількість викидів в атмосферу, адже самі роботи повністю електронні, а кількість поїздок машинами до торгових центрів зменшується.




Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus