USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Маски на будь-який смак та породу. Як китайці «захищають» від коронавірусу своїх улюбленців. Фото
Під час підемію смертоносного коронавірусу в Китаї та зважаючи на те, що він може передаватися від тварин, китайці по-різному намагаюься «вберегти» своїх домшніх улюбленців.

Станом на 11 лютого в світі через коронавірус померли понад тисячу осіб осіб. Загальна кількість підтверджених випадків коронавірусу в світі перевищує 42,6 тисячі.

Більшість випадків залишається в материковому Китаї. В епіцентрі розповсюдження нового вірусу – в китайській провінції Хубей – померли щонайменше 974 людини.

Хворих – понад 31,7 тисячі осіб, із них майже 1300 пацієнтів перебувають у критичному стані. Тих, які після курсу лікування вилікувалися, – понад дві тисячі.

На вулицях міст на фото та відео все частіше фіксують тварин в масках інколи саморобних, а інколи звичайних, але модифікованих.

ТСН.ua зібрав найцікавіші світлини з Мережі та пропонує поглянути, як коронавірус з Китаю змінив життя домашніх тварин.






Нагадаємо, спалах вірусу розпочався з ринку морепродуктів та тварин у китайському місті Ухань. Він викликає симптоми, схожі на застуду, але швидко вражає легені й інші органи. Патоген належить до великої родини коронавірусів. Хвороба вже отримала тимчасову назву NCP (Novel Coronavirus Pneumonia). Вона поширилася вже на десятки країн. Двоє українців підхопили вірус на круїзному лайнері.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus