USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Масаж обличчя у Луцьку
Масаж – один з перших і найважливіших інструментів для боротьби зі старінням та в'яненням шкіри. Професійний комплексний вплив здатний не тільки поліпшити загальний стан, але й відстрочити природні процеси.

- При розігріві шкіри стимулюється циркуляція крові, поліпшується обмін речовин;

- При правильному впливі шкіра інтенсивно збагачується киснем, прискорюється клітинний метаболізм;

- Стимулюється вироблення колагену і еластану, які покращують регенерацію і еластичність тканин природним чином.

При комплексному і регулярному впливі у поєднанні зі спеціальною гімнастикою для обличчя, поживними масками та іншими процедурами, поступово зміцнюється і підтягується шкіра, м'язи приходять у тонус, розгладжуються зморшки, зникають набряки. Також поліпшується колір шкіри, з'являється природне сяйво, зникають різні шкірні дефекти, а риси обличчя стають чіткішими.
Техніки масажу

Скульптурний (моделює). Руки майстра, як і руки скульптура, здатні творити чудеса з вашим обличчям: від банального поліпшення кольору, зменшення набряклості і боротьби із зморшками до багатообіцяючої корекції овалу і усунення другого підборіддя.

Класичний. Звичний і знайомий для кожної дівчини, комплексно доглядаючої за своєю шкірою. Підтягує м’язи обличчя і додає тонус. Передбачає легкі погладжування і сильніші натиски по масажних лініях.

Букальний. Ви не переплутаєте його ні з чим. Вплив відбувається через рот. Пальцем активно розминаються губи, м’язи щік і підборіддя. Відмінне доповнення до класичного масажу, як більш ефективне опрацювання лицьових м’язів.

Міофасциальний. є процедурою моделювання на зразок кругової підтяжки, проте без хірургічного втручання. Це ефективна методика по відновленню гладкості шкіри обличчя, підняття тонусу м’язів, а також поліпшенню кровообігу.

0663687253 - Володимир

https://www.instagram.com/face_massage.lutsk/

На даний період діють акційні пропозиції

*Акція діє з 01.02.2020 по 15.04.2020 року
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus