USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Марсохід сфотографував марсіанську «птицю»
Одна із фотографій Марсу, яку надіслав на землю Марсохід Curiosity, привернула увагу вчених.

Апарат зафіксував дивний чорний об’єкт в повітрі – пише Gazeta.ua.

Фотознімок з марсохода, де видно об’єкт, виклали на офіційний сайт американського аерокосмічного агентства.

Користувачі мережі, які стежать за оновленнями місії на Марс, зазначили, що об’єкт зовні схожий на велику земну птицю. Якщо зважати на колір і розмір, то схожий на ворону.

Інші зазначили, що подібні об’єкти часто фіксуються і на Землі.



А ще група уфологів з Тайваню впізнала в об’єкті обриси орла і звинуватила NASA у брехні – нібито Curiosity ніколи не покидав Землю, а всі його фото зроблені в пустелі, десь в Північній Америці.

Коментарів: 1
Правдоруб Показати IP 10 Липня 2019 11:14
Це так звані "духи" які виникають в наслідок багаторазової обробки цифрового фото через стиснення файлу для передачі його по радіоканалам зв"язку аппарату, прийом сигналу на Землі та розшифровка сигналу з відділенням шумів . Подібне часто виникає під час передачі зображень на Землю з супутників - це баг цифрового зображення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus