USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Лучанці продали в супермаркеті гнилого індика
16 Листопада 2016 11:03
0
Мешканка Луцька Інна Шитова в одному з супермаркетів «Колібріс» заморожене м’ясо індика, яке при розмороженні виявилося зіпсованим.

Про це вона написала у себе на сторінці у Facebook, - передає ВолиньPost.

«Ніколи! Чуєте? НІКОЛИ не купуйте заморожене м’ясо у мережі супермаркетів «Колібріс» (НАШ)! Позавчора купила там індика, вчора розморозила – а він весь у слизі і нестерпно смердить. Замотала у чотири (!) пакети, щоб занести назад в магазин, а воно на всю маршрутку все одно смерділо!» ‒ розповідає лучанка.

«На наліпці на пакеті було вказано, що м’ясо запаковане і заморожене два тижні тому. Цікаво, скільки воно лежало на прилавку чи у коморі, доки його заморозили? Як піднялася рука у продавця замотати цю гниль у пакет і кинути в морозилку?» ‒ пише Шитова.
Коментарів: 9
User Показати IP 12 Листопада 2016 05:57
Колібріс - це взагалі, без перебільшення, найгірший супермаркет у Луцьку. Там можна купувати тільки продукти тривалого зберігання, і то обов'язково дивитися на дату, чи не прострочений товар, якого у цьому недо-супермаркеті - половина, не менше. Молочку там брати взагалі не варіант, так як вони економлять, вимикають на ніч холодильники, і таким чином молоко псується задовго до виходу терміну придатності (перевірено в Колібрісі на Бенделіані 1, хоча в інших навряд чи краще). Куди тільки дивиться санстанція? Хоча в цій країні я вже нічому не дивуюся.
45 до User Показати IP 13 Листопада 2016 12:47
так, з холодильниками там бувають проблеми. Колись влітку зайшли, хотіли взяти заморожені напівфабрикати - кажуть неможна, бо холодильник зламався, і з нього нічого не продадуть. Подумали нічого собі, як жорстко...та там одної риби тисяч на 10 було. Але зайшов через день - холодильник працює, а всі продукти на своїх місцях, в тих же положеннях і з тими ж цінниками. Може, вони й не зіпсувались, але ж якість вже точно не та. Так само якось купили в них "акційного" морозива, на 2 грн.дешевшого, - виявилось колись розталим і повторно замороженим. Ну але наприклад їхня власна випічка дуже непогана, торти не раз брали свіжі й дуже смачні, фарш завжди якісний, яйця й молочка завжди нормальні були. Шампанське он було на 15грн.дешевше як в інших. Так що переваги у них теж є. Але відповідальності треба більше.
дідо Показати IP 12 Листопада 2016 15:09
Саме головне,що такі покупці продовжують скуплятися у цих маркетах.
User до дідо Показати IP 12 Листопада 2016 17:23
Так, продовжують, але набагато менше, сам переконався. На ЛПЗ фактично поруч 2 супермаркети - Салют і Колібріс. Так от ввечері в Салюті яблуку впасти немає де, черги на всіх касах, а в Колібрісі - пусто, працює одна, максимум дві каси і пара покупців бродить. Люди теж не зовсім дурні, самі бачать, хто є хто і висновки теж потроху роблять.
волинянин Показати IP 13 Листопада 2016 10:59
санепідемстації д........ли позакривали, тепер такі наслідки маємо
Коза Показати IP 13 Листопада 2016 23:18
Колібріс ( біля Дракону) - найгірший супермаркет у Луцьку. 1) Був період, коли вартість на ціннику не відповідала вартості на касі. 2) Фрукти продають гнилі. Їм місце вже в смітнику, а їх ще продають.3) У цукерках були червяки, хоча можливо це вина виробника. 4) На молочці потрібно дивитись на дату. Хоча цим грішать чимало супермаркетів. 5) Продали підтікшу ікру. Хоча запитували чи хороша.Було соромно перед гістьми. І взагалі порівняно з іншими супермаркетами асортимент цього Колібріса виглядає куцо ( враховуючи, що половина асортименту відпадає у зв"язку з його сумнівністю). Але головна проблема, що йому там немає альтернативи. Рятують ситуацію невеличкі магазинчики. До Велмарта, Салюта, ТамТама чи Нашого краю ще треба дійти. А хочеться вийти з маршрутки і скупитись на місці. До того ж поруч лікарня, дитяча лікарня, а супермаркет слабенький. Причому назва вже тричі мінялась, а суть та сама.
Хрен собачий до Коза Показати IP 14 Листопада 2016 17:27
А пішки ходити не пробували?..Кажуть корисно для здоров*я. Від Дракону до Експресс-Там-таму два метри і на місці. А ще по дорозі купа невеликих крамничок. :)
Коза Показати IP 13 Листопада 2016 23:24
Нездалий супермаркет - той, що біля Дракону. Мали кілька неприємних ситуацій з ним. Тепер туди хіба за хлібом. І головне, що поруч лікарня, дитяча, а альтернатива йому лише магазинчики. Навіть фруктів хворим немає, де купити.
місцевий Показати IP 14 Листопада 2016 10:43
7 - 23 все одна просрочка....і навіть дитяче харчування

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus