USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Кролики підкорюватимуть Червону планету
Співробітники космічного агентства NASA заявили, що мають спеціальний відділ, який розпочав розробку нової капсули для приземлення на Марс, передає Ukr.Media. Всього було відібрано 5 варіантів, і в одному з них кролики будуть підкорювати Червону планету.

Фахівці розповіли, що пристосуватися до умов Марса можуть сотні тварин, при створенні такого ж навколишнього середовища, як на Землі. Нові капсули дозволять це зробити. Вважається, що запасу кисню вистачить на 12-15 років. Крім цього, автор дослідження Томас Зурбхен назвав проект початком нової ери. Він упевнений, що кролики відмінно підійдуть в якості експериментального зразка. Причиною цього стали фізіологічні особливості тварини.

Вчений упевнений, що при створенні нормальних умов кролики всього за 5 років перебування на Марсі зможуть збільшити потомство на 20-30 голів мінімум. Відповідні дослідження необхідні для того, щоб надалі знати, який тип тварин краще пристосовується до змін у навколишньому середовищі. Це допоможе при колонізації Марса.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus