USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Королівський пінгвін став частиною японської родини та самостійно ходив на ринок за рибою. Відео
В той час, коли є дуже багато людей, які вважають пінгвінів абсолютно чарівними, мало хто з нас наважилися б тримати їх в якості домашніх тварин.

Однак, як тільки з’явилася можливість, ця японська сім’я поселила одного з них у своєму будинку, що робить його, ймовірно, одним з найбільш незвичайних домашніх тварин, яких люди коли-небудь бачили.

Насправді, це була така рідкість, що журналісти з усього світу намагалися зв’язатися з родиною і взяти у них інтерв’ю. У 90-х роках вдалося зняти невеликий документальний фільм про пінгвіна, якого звуть Лала і який живе в маленькому японському селі, інформує Ukr.Media.

Документальний фільм був знятий в 1996 році, коли Лалі було близько 10 років. У свій час королівський пінгвін проводив дні, живучи в кімнаті з кондиціонером, і блукаючи вулицями свого міста. Після того, як сім’я вперше привела її на ринок, Лала продовжувала повертатися туди. Тому сім’я вирішила надіти своєму вихованцеві крихітний рюкзак і навчила Лалу самостійно купувати рибу на ринку.



Жителі села були в захваті від такого сусідства, адже не кожен день зустрінеш пінгвіна з рюкзаком, який, до того ж, купує рибу! Але як Лала потрапила в сім’ю? Річ у тому, що пінгвін був спійманий в рибальську сіть і був поранений, тому сім’я вирішила підлікувати тварину.

До того часу пінгвін дуже прив’язався до сім’ї і не хотів залишати її, тому було прийнято рішення залишити його і забезпечити йому комфортне життя в умовах, незвичних для пінгвінів. Дивна історія Лали настільки вразила пресу, що вони до сих пір передають її.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus