USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: На березі острова в Японії через поштовхи вулкану Сурібаті спливли кораблі часів Другої світової війни. Відео
Через сейсмічну активність вулкану Сурібаті на берег острова Іводзіма сплили судна, що були потоплені Військово-морськими силами США під час Другої світової війни.

Про це пише Daily Mail.

Супутникові фотографії з японської газети All Nippon News показують залишки 24 японських транспортних суден. Також на каналі ANN в YouTube опублікували відео з повітря.
Кораблі наразі застрягли у вулканічному попелі на березі острова. Судна добре збереглися через те, що були зроблені з бетону, а не сталі.
Директор урядового Центру сприяння дослідженню вулканів Сецуя Накада зазначив, що знебарвлена зона моря поширилася на навколишні райони, що свідчить про те, що вулканічна активність ще не зменшилася.

Японія розташована на Тихоокеанському вогняному кільці - дузі інтенсивної сейсмічної активності, яка простягається через Південно-Східну Азію та по всьому Тихоокеанському басейну. Країна регулярно піддається землетрусам і має суворі будівельні норми, спрямовані на те, щоб будинки витримували сильні поштовхи.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus