USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Колонізація Місяця розпочата: дослідники показали перші будиночки для заселення
Вчені всерйоз заговорили про колонізацію Місяця в 2018 році. Вони дійсно думають про те, що на земному супутнику можна поселити людей.

Якщо цю ідею вдасться втілити у життя, вона стане найбільшим досягненням людства і науки.

Варто відзначити, що колонізувати Місяць планують до першого польоту на Марс, повідомляє ZNAJ.UA.

Студенти-архітектори, які працюють разом з Європейським космічним агентством ESA, створили цікаву концепцію для життя на Місяці. Проект місячної бази і перші будиночки для супутника показали в європейському місті Кельн, Німеччина.


Один із розробників повідомив про те, що в центрі проблеми колонізації Місяця знаходиться використання доступних на місці ресурсів і матеріально-структурних рішень. Вчені зосереджені на застосуванні необробленого місячного грунту в будівництві.




Місячна база являє собою так звані космічні юрти. Один із основних моментів концепції – підтримання життя в екстремальних умовах, при низьких і високих температурах, а також при радіаційному впливі.






Розробники запропонували відправити на Земний супутник в невеликий кратер в південній полярності невеликі надувні модулі. До кожного з них будуть прикріплені системи життєзабезпечення космонавтів. Один з цих модулів розміститься на дні кратера, він буде частково засипаний місячним грунтом. Це захистить колонізаторів від температури, метеоритів і радіації. Такі моделі необхідно укласти поверх попередніх. Їх потрібно опечатати і теж засипати місячним грунтом.



Експерти навіть створили спеціальний конкурс. Його учасниками стали вчені зі всього світу.
Вони пропонують свої варіанти колонізації Місяця.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus