USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Кохання проти коронавірусу: італійці в реанімації відзначили «золоте весілля», тримаючись за руки
В Італії заражені COVID-19 70-річні закохані опинилися у свою 50-ту річницю весілля у реанімації.

Лікарі розмістили їх разом у свято, щоб вони могли тримати один одного за руку.

Про це повідомляє ТСН.

Реанімаційна медсестра Роберта Ферретті у лікарні Муррі в муніципалітеті Фермо дізналася про 71-річну Сандру і 73-річного чоловіка Джанкарло, які мали святкувати 50-ту річницю весілля. Вона розповіла це своїм колегами, які вирішили влаштувати парі вечірку на честь свята.

«Сандра багато плакала, вона хвилювалася за свого чоловіка. Коли я дізналася, що це їх річниця, я подумала, що вони повинні це відзначити», – розповіла медсестра.

Вечірка тривала всього 10 хвилин, і на фотографіях можна побачити співробітників в повному захисному спорядженні, які оточують пару і показують руками серця поруч із хворими.

«Ми помістили 50 свічок на маленький пиріг, «зіграли» Весільний марш. Їхні ліжка стояли поруч, вони трималися руки з усіх сил, які мали», – пригадала працівниця лікарні.

«Він продовжував повторювати, як сильно він кохає її, ми розплакалися», – додала вона.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus