USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Коали опинилися на межі вимирання: тваринам загрожують урбанізація та пожежі
22 Листопада 2021 14:57
0
Коали опинилися на межі вимирання та можуть зникнути вже за 30 років.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 22 листопада.

Про те, що сумчасті ведмедики можуть назавжди зникнути, застерігають науковці університету Сіднея. За їхніми спостереженнями, найбільше цим тваринам загрожують урбанізація, вирубування дерев та лісові пожежі.

Лише за два останніх роки в Австралії у вогні загинули п’ять тисяч коал. Також їх дедалі частіше збивають автівки на трасах.

Зоозахисники закликають австралійську владу будувати для коал безпечні переходи через автомагістралі та обмежити швидкість на дорогах.
Як повідомлялося, коал, які мешкають на східному узбережжі Австралії, планують помістити до списку тварин, котрим загрожує вимирання. У східних штатах Новий Південний Вельс та Квінсленд вони забрали життя третини популяції коал. Аби врятувати тваринок, їх хочуть охороняти за законом.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus