USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Щури влаштували епічну бійку перед очима у здивованого кота. Відео
Мешканка Сінгапуру, зареєстрована у Facebook під ніком Cheez Goh, опублікувала на своїй сторінці курйозне відео бійки двох пацюків на парковці.

За тим, що відбувається, з боку уважно спостерігав спантеличений кіт. Його реакція на інцидент розвеселила користувачів Мережі, передає Сьогодні.

«Йшла додому і стала свідком такої кумедної картини!» – написала Cheez Goh під відео.

На оприлюднених кадрах показано, як б’ються два пацюки. Кіт стоїть неподалік і терпляче спостерігає за їхнім поєдинком. Запис переривається, коли гризуни розбігаються врізнобіч.

Ролик швидко став популярним в соціальних Мережах. Користувачі у коментарях зазначили, що подібна бійка пацюків – це досить рідкісне видовище. І, звичайно, не змогли втриматися від жартів з цього приводу.

«Пацюки помітили кота. Вони просто вирішували, кого з них він з’їсть», «Том і Джеррі», частина 3», «Перше правило клубу пацюків – ніколи не говорити про клуб пацюків», – сміються в коментарях користувачі Facebook.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus