USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Художник малює сцени з фільмів на попкорні та не тільки
Доволі незвичне поєднання найорганічніших для західної культури речей – кіномистецтва та попкорну – винайшов 57-річний турецький художник Хасан Кейл. Він малює персонажів із фільмів на зернинах попкорну.

Це лише одна із ідей, котрі спали йому на думку протягом останніх 20 років, інформує Bored Panda, передає Gazeta.ua.

Художник зі Стамбула відомий у світі за псевдонімом Мікроанджело ( від поєднання імені генія епохи Відродження Мікеланджело та слова мікромистецтво).

Кейл надихнувся найпопулярнішими фільмами і створив серію робіт Artasnack.

Кожен міні-шедевр на попкорні Мікроанджело створює за 24 години. Для роботи використовує найкращі пензлі. Їх фото та відео викладає в Instagram та Facebook.

На зернятах зображені сцена перемоги Роккі Бальбоа над Аполоном Крідом, "хрещений батько" дон Корлеоне, Мисливці на привидів, Люди Х, Спайдермен та багато інших.


За понад 20 років роботи він виготовляв мікрокартини на інших матеріалах.

Говорить, мріє створити музей мікромистецтва для своїх робіт. Головною перешкодою є те, що його картини не можна просто так повісити на стіну. Їх споглядання потребує занурення.
Коментарів: 1
НЕЙТРАЛ Показати IP 5 Грудня 2017 10:17
так тримати мужик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus