USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Картина Бенксі «самознищилася», як тільки її продали на аукціоні
Картина художника Бенксі із зображенням дівчинки з червоною повітряною кулею «самознищилася», коли її продали за 860 тисяч фунтів (більше мільйона доларів США) на аукціоні «Сотбіс», повідомляє Радіо свобода з посиланням на SkyNews.

За даними видання, це трапилося у п’ятницю ввечері: як тільки торги завершились, полотно пройшло через шредер, вмонтований у раму, і таким чином було розрізане на стрічки. Пристрій запустили дистанційно, стверджує видання.

Фотографія з аукціону з’явилася також в офіційному Instagram-акаунті художника.


Роботи стріт-артиста Бенксі, у яких той звертається до соціальних проблем, зробили його популярним у всьому світі. Досі точаться дискусії щодо особи художника, сам він тримає своє справжнє ім’я у таємниці. Також відомий як автор фільму «Вихід через сувенірну крамницю», номінований на «Оскар» у 2011-му та показаний на Берлінському кінофестивалі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus