USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Карантин повернув тварин на вулиці Індії: черепахи відкладають яйця на пляжі, вівери гуляють містом. Відео
Завдяки забороні виходити з дому в Індії вулиці стали порожніми.

Це дозволило тваринам нарешті вийти зі своїх укриттів і вільно гуляти місцевими кварталами, повідомляє ТСН.

Жителів висококласного району Чандигарха попросили не залишати помешкання через тварину, схожу на леопарда, що гуляє вулицями. Роботи з вилову хижака вже ведуться. Однак не лише леопарди відчули можливість прогулятися містами.

Так, у місті Кіжізоде зафільмували на камеру індійську віверу. Цей вид досить поширений, і його популяції можна знайти в сільськогосподарських ландшафтах. За словами індійського лісового офіцера Парвіна Касвана, що саме зменшений трафік дозволяє вільно ходити.

В іншому відео видно прогулянку оленя-замбара вулицями Чандигарха. Хоча їх рідко можна побачити на дорогах, цей вид є рідним для регіону. Олень, можливо, забрів з одного з двох заповідників Чандигарха. У минулому, за словами Касвана, повідомлялося про численні аварії, коли машини випадково врізалися в оленів, які намагалися перейти дорогу.

Морські черепахи Олів Рідлі повертаються до берегової лінії Одіші щодня. Їхні яйця були помічені тут вперше за сім років. Відсутність рибальських човнів у морі, туристів і пішохідного руху в цілому може бути причиною повернення цього незвичайного явища.

Дельфіни, нільгау і слони повертаються теж. Дельфіни були помічені в затоці в Мумбаї. Більшість людей вважають, що їхнє повернення, імовірно, пов’язано з відсутністю риболовних суден у воді через карантин.

На відео зняли і нільгау, що бродить шосе за межами Великої Індії в Нойді. Ці тварини рідко прогулюються дорогами, однак були випадки, коли тварини випадково потрапляли під машини, намагаючись перейти дорогу.

Незважаючи на те, що багато тварин бродять вулицями, це не показник того, що природа повертає собі свої території. Ймовірно, це тимчасова зміна, коли тварини пристосовуються до звичок людини. Як тільки карантин закінчиться, ситуація, швидше за все, повернеться до звичайного режиму.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus