USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.60 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Ізраїльські вчені створили багаторазову захисну маску. Вона самоочищується від зарядки для телефону
Ізраїльські науковці створили багаторазову захисну маску, яка може самоочищуватися за допомогою тепла, яке виникає під час під’єднання до зарядки для телефону.

Про це повідомляє Thromadske.

Процес дезінфекції триває 30 хвилин. У цей час маску носити не можна.

Маска має такий самий USB-порт, як і зарядка мобільного телефону. Після підʼєднання до мережі вона починає виробляти тепло, яке прогріває внутрішні волокна до 70°C. Вчені переконують, що такої температури достатньо для знищення вірусів.

Ізраїльські науковці зазначили, що під час епідемії мають попит одноразові маски, але вони економічно та екологічно невигідні. Дослідники вже подали патент на маску у США й кажуть, що вона коштуватиме на $1 дорожче за одноразову маску.





Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus