USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Ізраїльські археологи знайшли нові сувої Мертвого моря
Ізраїльські археологи знайшли десятки нових фрагментів сувої Мертвого моря у «Печері жаху» поблизу Юдейської пустелі.

Про це повідомляє Associated Press, передає УНН.

Сьогодні, 16 березня, на прес-конференції влада Ізраїлю оприлюднила нове відкриття місцевих археологів. Йдеться про знайдені десятки фрагментів сувої Мертвого моря.

Манускрипти відшукали під час операції Ізраїльського управління старожитностей у Юдейській пустелі, що була проведена з метою виявлення сувоїв та інших артефактів.

«Вважається, що нові шматки належать до набору фрагментів пергаменту, знайденого на місцевості, відомій як «Печера жаху» – названа на честь 40 людських скелетів, знайдених там під час розкопок у 1960-х роках. Печера розташована у віддаленому каньйоні в Іудейській пустелі на південь від Єрусалиму», – пише Associated Press.

Повідомляється, що сувої Мертвого моря були заховані у печері майже 1900 років тому.
Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 16 Березня 2021 16:02
ТА ЦЕ ВСЕ НАДРУКОВАНО У ДРУКАРНІ ГАЗЕТИ 'ВОЛИНЬ'.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus