USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Кіт-«кіборг» із протезами задніх лап став зіркою інтернету
У Мілані живе кіт Віто, який пересувається на біонічних протезах.

6-річну тварину збила машина, і травми були настільки серйозними, що хірурги ампутували одну лапу відразу, а другу ще намагалися врятувати.

Про це повідомляє theБабель.

Зазвичай котів, які втрачають обидві задні кінцівки, доводиться присипляти.

Віто дуже пощастило: він став першим котом в Італії, якому вдалося поставити два протези – їх прикріпили до кістки верхньої частини лапи.


Власники тварини розповідали про її лікування в Instagram і Facebook під хештегом #vituzzosuperstar. Так кіт став популярним. Зараз він вільно гуляє по дому на штучних лапах.

Віто належить одностатевому подружжю – колишній баскетболістці Сільвії Готтард і її дружині Лінді Ронцоні. Жінки одружилися в липні 2018 року і поїхали у весільну подорож.

За їхнім улюбленцем доглядав сусід. За його відсутності кіт втік з дому, і на одній з вулиць Мілана його збила машина. Пара негайно повернулася з подорожі, але знайти тварину змогли тільки через добу.

І коли врешті знайшли, травми виявилися дуже серйозними. Зокрема, йому повністю розтрощило обидві задні лапки й у рани вже потрапила інфекція, тому їх негайно ампутували.

Водночас історія його порятунку швидко поширилася у мережі, підхопили її і місцеві ЗМІ. А згодом у кота навіть з’явилися власні сторінки в соціальних мережах.

Відтоді минув рік, і тепер Віто знову гуляє вулицями та з легкістю залазить на диван, а його власниці фільмують це.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus