USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Ілон Маск представив космічний корабель, яким планує доставляти людей на Марс
У найближчий місяць Ілон Маск планує здійснити тестовий політ своєї нової ракети, яка буде перевозити людей на Марс і Місяць.

Про це повідомляє Йод.Media.

Про це творець Tesla повідомив на презентації нового корабля в Техасі.

Він називається Starship. Його довжина становитиме 50 метрів, а діаметр – 9 метрів. Ракета буде оснащуватися 37 двигунами Raptor і буде розвивати тягу, вдвічі більшу, ніж найбільша ракета Saturn V від NASA. За один політ ракета буде перевозити близько 100 людей.

За словами Маска, це найпотужніший космічний корабель в історії.



Starship приваблює не тільки своєю місією допомогти колонізувати космос. Ракета зроблена з нержавіючої сталі, яку зовні прикриває тонкий шар вогнетривкої прозорої кераміки. Тому зовні вона блищить на сонці.

«Усі думають, що сталь важка. Але насправді сталеві конструкції – найлегші», – зізнався Маск.

Крім того, інженер поділився тим, чи вірить він у життя поза Землею. За його словами, у Сонячній системі шанс зустріти інопланетян дорівнює нулю, але з просуванням людини в космосі все може стати можливим.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus