USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: На луцькому ринку – у ящиках пси. ФОТОФАКТ

На Центральному ринку, що у Луцьку, волонтери облаштували для приблудних псів тимчасовий притулок - картонні коробки. Все це для того, аби "брати наші менші" перезимували без проблем, пише 0332.

Оскільки така благородність у наш час трапляється не часто, то жоден лучанин не може пройти повз ці "будиночки", які є виявом людської небайдужості.

Так, за словами працівників ринку, ящики для псів тут стоять давно. І, що варто зазначити, у кожної тваринки є особиста "домівка". Усі охочі підгодовують їх «хто чим багатий».

Та й самі "базарники" не можуть оминути піклуванням чотирилапих: під час обіду підгодовують та турбуються про те, аби їм було затишно та тепло, простеляючи дно ящиків тканиною.

Зима для нас - це, коли від морозу синіють пальці, сніжинки заплутуються у віях, а дітлахи, часом і дорослі, ловлять сніг язиком. Зима дарує нам новорічний настрій, безліч подарунків та, практично безперервну, атмосферу свята. А для тварин - час випробувань та боротьба за виживання.

Як бачимо, своєрідні домівки, які зорганізували волонтери та підтримали працівники ринку, свідчать про те, що ЛЮДИ поміж нас Є.

Текст та фото: Анастасія Качина

Коментарів: 14
дідо Показати IP 12 Грудня 2016 18:38
Це всерівно ,що підкормлювати наркомана. Замість того,що б взяти собаку додому, вони їх розплоджують. Потім ця стайка загризе когось.
лучанка до дідо Показати IP 12 Грудня 2016 19:21
Ти,дідо, видно дуже хворий, і тобі допомогти важко...............
До лучанки до лучанка Показати IP 12 Грудня 2016 22:28
Їм там не місце! А якщо ця мила ТВАРИНА накинеться на дорослого чи на дитину , то хто буде відповідати? Може волонтери? Чи може ви лучанка!
До дідо Показати IP 12 Грудня 2016 19:09
То покажи на власному прикладі.... Вони хоча б щось роблять, щоб врятувати тварин він жорстокої смерті..... Хоча, якщо ти так вважаєш , то тобі цього не зрозуміти...
дідо-дурак Показати IP 12 Грудня 2016 20:15
всіх собак додому не забереш. У тебе вдома великий звіринець?
До волонтерів Показати IP 12 Грудня 2016 22:24
Це не розумно, з базару зробити притулок!!!!!!! Які б ці собаки не були хороші, це все ж таки тварина і треба навести порядок! Їм там не місце. Не дай Боже стрелить цій собаці щось в голову і кинеться на людину чи на дитину, хто відповість? Хто візьме на себе відповідальність? Р.s. аби чого гіршого не сталось
о Показати IP 12 Грудня 2016 23:54
людям теж деколи щось стрілить і візьме вистрелить чи заріже когось ?
неважно Показати IP 13 Грудня 2016 03:08
Ви всі такі розумні!! Говорите собаці там не місце,кінпться ще на когось! Заповніть собака ніколи не троне якщо ти до неї не будеш лізти!! Як їм вижвати в такій мороз?! Ото спочатку візьмете а потім на вулицю викідаєте і не думаєте як тій собаці буде!! По ваших словах то всі собакі дикі і кідаються на людей!! Вот тупо накипіло просто вже!!! Якщо ти вже береш хоть якусь тварину то вже не викідай,як любить це робити половина міста людей!! Награлись і викінули а потім знову нову тваринку берете! А якби там коти були ,шоб ви тоді писали?!
User Показати IP 13 Грудня 2016 03:56
У Луцьку ж є притулок, який фінансується частково і за кошти платників податків, тобто наші з вами. Чому тоді ці собаки ночують на вулиці?
А Показати IP 13 Грудня 2016 08:37
Сплять собі собачки в коробочках,то хай сплять і вони нікого не зачіпають,а кидаються на людей агресивних,вони добре це відчувають і поки собаку не зачепиш,вона тебе теж не зачепить!
Тандир Показати IP 13 Грудня 2016 14:33
Будуть смачні чебуреки.
Лучанка Показати IP 13 Грудня 2016 18:11
Як добре, що є ще поряд не байдужі люди. Усім потрібно долучитись до цієї гуманної справи. Але і агресії і жорстокості як багато (я про деякі коменти). Прикро, бо тваринки зачасту набагато добріші, відданіші і нездатні до зради на відміну від людей.
Лучанка Показати IP 14 Грудня 2016 16:08
Це супер!!!!!!!
Я до лучанки Показати IP 15 Грудня 2016 11:15
Майте совість!люди хоть щось роблять!це жива істота деякі люди набагато страшніші собак.молодці волонтери!побачу-допоможу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus