USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67
Світ вражає: П'яний лікар в дитячій операційній у Луцьку. ВІДЕО
У Волинській обласній дитячій клінічній лікарні в операції дитини брав участь п'яний анестезіолог, про це редакцію ВолиньPost повідомили батьки маленького пацієнта. 

За словами матері 5-річного Назара, Наталії, дитину привезли до лікувального закладу з підозрою на апендицит. До батьків відразу прийшов черговий лікар-анестезіолог, який порекомендував препарати та запевнив, що все під його контролем.

“Він сказав, що він відповідає за нього”, - додає матір.

Наталія заповнила всі потрібні документи, зазначила прізвища лікарів та поставила підписи.

“Прізвище анестезіолога — Олег Шелест”, - згадує жінка. 

Після проведення операції непритомного хлопчика привезли до батьків. Разом із ним прийшов анестезіолог, Олег Шелест.

“Він сказав, що все нормально. І каже мені: погодуйте дитину груддю, дайте їй їсти, пити. Жінки в палаті підняли шум, мовляв, хто годує дитину після операції на апендицит! А я йому кажу, що я не годую дитину груддю, йому вже п'ять років!”, - розповідає Наталія.

За словами жінки, вона відчула від лікаря запах алкоголю.

“Він тримався за стіну, не міг стояти”, - переконує Наталя.

Коли 5-річний Назар відходив від наркозу, в нього почали синіти губи та руки.

“Я перелякалася, тому що не знала, що під час операції вкололи моїй дитині”, - стримуючи сльози, розповідає жінка.

Після цього батьки вирішили викликати поліцію. Коли приїхали правоохоронці, анестезіолога, який був на операції, не знайшли. За словами батька прооперованого хлопчика, поліціянтам пояснили, що Олега Шелеста терміново викликали на іншу операцію. В той же час, за словами батьків, їх почали переконувати, що анестезію проводив інший лікар.

“Хірург сказав, що це не Шелест, а показав на іншого. Я підійшов до вказаного анестезіолога і запитав його, чи це він колов анестезію моїй дитині. Він сказав, що ні, - розповідає батько Сергій. - Я непокоюсь, що зараз підмінюють прізвища у справі щодо лікування мого сина. Боюсь, що Шелеста там вже не буде”. 

Коли ми зателефонували до Олега Шелеста, то він підтвердив, що саме він був анестезіологом під час оперування Назара, та запевнив — алкоголь не вживав.

“Я був анестезіологом під час операції Назара Сачука. Я п'яний не був, - запевнив лікар. - Мене по лікарні не шукали поліціянти. Я здав зміну і їду до Одеси.” 

За будь-якими іншими поясненнями порекомендував звернутися до особистого адвоката.

Наразі батьки хлопчика звернулися із заявою в Луцький відділ поліції. Правоохоронці проводять перевірку.

Ми ж обіцяємо інформувати читачів про подальший розвиток цієї справи.

 
Коментарів: 23
Лучанин Показати IP 8 Березня 2016 13:40
жЕсть !!!!!!!1
Волков Показати IP 8 Березня 2016 14:38
Це буденне явище, як добрий день. Оам i лiкарi не кращi.
лучанка Показати IP 8 Березня 2016 18:30
Згідна із Волковим! Це жах. Всерівно прикриють і мама нічого не докаже. На жаль. Поторібно, щоб мами інших дітей, які це бачили, підтвердили!
Порада Показати IP 8 Березня 2016 22:41
Завжди знімайте все на відео. Хоча б телефону.
людина Показати IP 9 Березня 2016 12:16
шелеста давно гнати потрібно, він хабарник, ще той.. тай з алкоголем дуже дружить.Бачили б ви,який він сідає за кермо.Ще на дорозі біди нароб ить, не тільки в лікарні.Але як зпвжди викрутиться.Навіть і журналісти не допоможуть.
Анонім Показати IP 9 Березня 2016 21:04
всі лікарі однакові і всіх завжди прикривають інші лікарі
Тьотя Показати IP 11 Березня 2016 17:32
Всі вони алкаші, взяточники, шикують за людські сльози, а управлінці по закордонних поїздках ганяють, стидоба одна.
Лариса Гага ;) Показати IP 12 Березня 2016 05:31
Вже сказала, що дає шанс алкашу. Там ніхто не підійде до дитини без грошей. Пьяні через одного. Так було завжди і буде. ЛЮДИ ВИКЛИКАЙТЕ ПОЛІЦІЮ.
віра Показати IP 12 Березня 2016 15:53
А в кого ж ви громадяни, що вище писали лікуєтесь, коли всі лікарі вам погані?! Напевно в шаманів, чи знахарі роблять вам операціі. Гидко читати!
До Віри Показати IP 12 Березня 2016 22:01
Ти така умна, а куди іти простим людям, вони ж вірять, що їх полікують, а там морди п'яні, бо за бабки повиучувались на нашу біду.
аяяй Показати IP 12 Березня 2016 22:52
Как уже достали эти неблагодарные, только ищущие повод чтобы пожаловаться или согнать свою злость на медработниках пациенты и их родственники. Оперируйте ,давайте наркоз или ставте уколы себе сами,раз такие умные!.
Олена Показати IP 13 Березня 2016 08:05
Мені оперували в міській апендицит, то і хірург, і анастезіолог були добре випивші. На вимогу брата замінити лікарів тверезими, сказали, що то всі хто є, бо була субота. Брат всю операцію провів в операційній біля дверей. Я про все дізналась пізніше. Мій кум- анастезіолог в обласній, каже, що то нормальне явище. Лікарі мають міру і часто оперують нетверезі. Це звичайно жах. Але в нас немає вибору.
Анонім Показати IP 13 Березня 2016 15:51
Не скажу що всі анестезіологи пяниці, але що хапуги яких світ не бачив- ВСІ , ще не встигне вийти з операційної як вже бере за глотку щоб в першу чергу з ним розрахуватись , це просто жах. Що не знають цього головні лікарі , не повірю просто прикривають А ще потрібно притягнути до відповідальності лікаря який проводив операцію. яке право він мав допустити до операціі пяного анестезіолога, а можливо він теж такий самий ?
До ааай Показати IP 14 Березня 2016 09:13
То ти той самий чи та сама алкаш лікар, раз так глотку за тих придурів рвеш.
Просто мама Показати IP 14 Березня 2016 15:05
Місяць назад я з своїм синочком лижали в гнійній хірургії. Син мав дві операції. Хіруг був від бога. Другу анастезію проводив той самий шелест. Дитина як і будьто небула в під тим наркозом. Привезли рожевенькі щічки. Поспав годинку. Все добре. Так я вірю побачити перед собою пяного анастазіолога це жахіття. Але він асс! А асів мало.
Мама Показати IP 15 Березня 2016 13:55
Речі страшні, але головне,що з ними панькаються.Алк*ш,анестезеолог, алк*ш-лікар. А ви ще за них заступаєтесь. Гнати в три шиї і хай собак лікують. Скоро батьки самі будуть вершити суд над цими нелюдами,бо інакше таких лікарів не назвеш.Тоді будуть боятися.
Мама Показати IP 16 Березня 2016 09:03
Люди, чого ви такі озлоблені? Людина здатна помилятись, ким би вона не працювала... У всіх бувають проблеми і складні ситуації в житті... Шелест проводив три анастезії моїй дитині- це спеціаліст своєї справи.
Теж мама Показати IP 16 Березня 2016 12:20
Помилятись? Можливо. Але не пиячити на робочому місці!!!!! Він Вашим дітям теж під " шафе" наркоз робив?????? Тоді Ви відважна мама.
Анонім Показати IP 16 Березня 2016 21:38
Гнати копняками таких горе -лікарів і не задумуватись, в 40 років бути таким алкашом то що буде далі ? І ще хватає розуму в деяких дописувачів таке бидло виправдовувати !Не може бути ніякого виправдання АЛКАШУ ! Що потрібно чекати коли чиясь дитина не дай Боже не відійде від наркозу тоді виганяти ? Куди дивиться головний лікар, невже він цього не знає ?
українка Показати IP 17 Березня 2016 22:17
"Всіх треба гнати - і суддів, і прокурорів, і лікарів, і поліцейських, всі хабарники і алкаші". Люди добрі, та схаменіться. Скільки у вас злоби і ненависті. П'яний лікар на роботі - це не допустимо. А куди ж мамочка дивилася перед операцією дитини, чи помітила, що лікар п'яний вже після операції. То невже ж він був таким п'яним, що аж непомітно було. В усіх коментарях прослідковується якась злоба і ненависть до людей, які займають якийсь вищий щабель у суспільстві. Невдоволення потрібно висловлювати до влади, яка платить лікарю дві тисячі гривень заробітної плати за те, що він три години стоїть за операційним столом і несе відповідальність за чиєсь життя.
Лучанка Показати IP 19 Березня 2016 23:52
Місяць тому моїй дитині теж зробили операцію.Видалили апендикс.Той же "готовий" Шелест прийшовши в палату сказав,що я можу вже на протязі години давати дитині пити,потім можна їсти!!!!!,а після їжі потихеньку вставати!?!?!?Поки я була в шоці,він заходив ще два рази а коли зрозумів,що його почали знімати на телефон зник з лікарні.Але не забув прислати свого помічника анестезіста,який ходив за мною годину і просив нічого не розголошувати.Він мене запевняв,що це більше ніколи не повториться,що він особисто все контролює в таких випадках.Що коли це вийде за межі палати він теж попаде під "роздачу". Я наївна ,пошкодувала хлопця... ШЕЛЕСТА після того не бачила. Слава Богу з моєю дитиною все гаразд,хоч вона відчувала коли її зашивали,коли спускали газ,казала що хотіла кричати,але заважала інтубаційна трубка .(Напевно,це неправильно підібрана ним доза?)Я думала,що це випадковість........ГНАТИ треба таких ЛІКАРІВ !!!!!!!!!!
До українка Показати IP 20 Березня 2016 00:02
То якщо він отримує двіі тисячі,то він може ходити п'яний на роботі?????Не важливо коли ,до операції чи після
Ooo Показати IP 2 Травня 2016 10:46
Все дуже просто,за 2-3 тисячі працювати ніхто не хоче, от і змушені наймати на роботу алкоголіків та хабарників, яка оплата така й робота! Цих звільним - інші не прийдуть, тіштесь тим що є, бо на інше ми не заслуговуєм!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus