USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Грецький фермер відкопав на городі фрагмент древньої статуї
Грецький фермер, обробляючи своє поле, виявив фрагмент древньої статуї – незабаром на його земельній ділянці знайшли ще три фрагменти статуй і декілька могил.

Про це повідомило міністерство культури Греції, пише Європейська правда з посиланням на Associated Press.

Археологи з середини жовтня вели розкопки неподалік від центрального грецького міста Аталанті, за 150 кілометрів на північний захід від Афін. Розкопки почалися після того, як фермер знайшов тулуб стародавнього куроса - статуї молодого юнака – і повідомив про це владу.

Міністерство прозвітувало в суботу, що в цілому було знайдено чотири великих фрагменти вапнякових статуй молодої людини в натуральну величину, а також трикутну основу під статую.

Фрагменти включали торси, а найбільший був навіть з головою.

Крім того, було знайдено сім могил з декількома невстановленими знахідками. Ймовірно, вони були частиною більшогоЄ
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus