USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.70 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Найкрасивіші тварини альбіноси, які схожі на казкових героїв. Фото
Природа вражає! Деякі тварини народжуються в зовсім інших фарбах, ніж ми звикли.

І коли ми дивимося на них, то просто не можемо стримати захоплення.

Команда Joy-pup.com зібрала найкрасивіші фотографії тварин альбіносів, які схожі на космічних прибульців або казкових персонажів.

А ви бачили білого жирафа?

У світі було три офіційно відомих білих жирафа. Але, на жаль, недавно браконьєри вбили двох тварин – маму і дитинку. Останки білих жирафів були знайдені рейнджерами заповідника округу Гарісса на сході Кенії. Про це офіційно заявилипредставники товариства захисту дикої природи Ішакбіні Хірола.

Убита самка і її семимісячна донька були знайдені вже в скелетованому вигляді. Це означає, що до того, як бути виявленими, тварини вже близько чотирьох місяців були мертві.

«Ми – єдине місце на планеті, де живуть білі жирафи. Вбивство двох самок стало ударом, так як приймалися спроби зберегти рідкісні та унікальні види», – розповів менеджер товариства захисту дикої природи Ішакбіні Хірола Мохаммед Ахмедноор.

Тепер в живих залишився тільки самець – єдиний білий жираф в світі.

Блакитноокий алігатор

Унікальний білий лось

Червоний тегу – гігантський вид ящірок з важкою будовою, зустрічається в трикутнику Аргентини, Болівії і Парагваю. На фото представлений рідкісний варіант альбіноса, дивовижний зразок.

Біла білочка. Ну вона дуже красива!

Ось така вона – змія альбінос

Білий лев

Пітон альбінос. Здається, що він не справжній

Хто це? Їжачок!

Тхір з білим забарвленням

І навіть коали можуть бути альбіносами

Мама черепашка з незвичайним забарвленням
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus