USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Геологи розшифрували загадкові малюнки, яким близько 12 тисяч років. Відео
З кожним роком вченим усього світу вдається відшукати ще більше унікальних знахідок, котрі відповідають на запитання стосовно древніх цивілізацій.

Ці приголомшливі факти дають розуміння, чому ж зникли ті чи інші народи, чому сталися певні глобальні катаклізми тощо.

У кінці ХІХ століття на стіні однієї з австралійських печер звичайний скотар знайшов загадкові малюнки – на них охрою було зображено силуети людей у дивних позах.

Ці малюнки назвали гвіонами. Але що вони означають залишалося таємницею до наших днів!

Але нарешті це сталося – австралійському геологу Деміану Фінчу вдалося визначити точний вік зображень. Завдяки цьому відкриттю вдалося встановити значення цих малюнків, передає 2+2.

Яка інформація була зашифрована на таємничих зображеннях часів льодовикового періоду? Чи пов’язані розшифровані факти з причинами катаклізмів? Яке відношення до потопу мають... польоти? Про все це дивіться у відео сюжеті програми «Загублений світ»:

Коментарів: 1
О! Показати IP 22 Липня 2021 13:45
Який маразм, це я про цивілізації які могли літати в космос. В погоні за сенсацією люди придумують такі от нісенітниці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus