USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Геолог виявив камінь, дуже схожий на мультперсонажа. Фото
Агат, схожий на героя культової телепередачі «Вулиця Сезам», викликав захоплення в мережі.

Фото рідкісного каменю опублікували в інстаграмі.

Коли камінь розділили на 2 частини, виявилось, що всередині нього ховалося обличчя.

Про знахідку розповів каліфорнійський колекціонер дорогоцінних каменів Майк Бауерс. В інстаграмі чоловік поділився відео з незвичайним каменем.

Яйцеподібний агат приховав усередині смішне обличчя – разюче схоже на мультиплікаційного персонажа Коржика (Cookie Monster) з «Вулиці Сезам».
Неймовірний агат знайшов геолог Лукас Фассарі. Камінь виявили у бразильському регіоні Ріо-Гранде-ду-Сул.

Кам’яний персонаж став зіркою

Агати – одні з найкрасивіших дорогоцінних каменів. На планеті існує аж 40 різновидів. Та навіть попри величезне розмаїття агатів, камені з обличчями – неймовірна рідкість. Цей агат вразив соцмережі своїм ніжно-блакитним кольором, очима та усмішкою – дорогоцінність із Бразилії дійсно схожа на Коржика.
Колекціонер Бауерс розповів, що він неодноразово отримував пропозиції продати дивний агат. Чоловік стверджує, що йому пропонували суми понад 10 тисяч доларів, проте камінь він лишить собі попри будь-які пропозиції.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus