USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Фотограф з трейлера зробив величезну фотокамеру
Фотограф Брендан Беррі вже досить довгий час займається фотографією оригінальним способом - за допомогою камери-обскури.

Нещодавно він вирішив створити щось ще більш цікаве, а саме велику пересувну камеру і фотолабораторію в одному «флаконі». Для цієї мети він зумів переобладнати старий причіпний трейлер, передає Fullpicture.

Роком раніше він спорудив величезну камеру-обскуру. Для неї він дістав у одного 20-дюймовий військовий об'єктив. Потім він організував імпровізовану студію і проявну в підвалі одного з латвійських замків.

Камера-обскура була досить незручна у використанні, тому повернувшись до Англії, Баррі вирішив зробити камеру побільше, якій можна було б управляти зсередини. Вона відмінно працювала, але не була мобільною. І нарешті, у нього з'явилася ідея зробити камеру з трейлера.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus