USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Цей фотограф підкорює стихії: яскраві фото, від яких перехоплює подих
Чилійський вільний фотограф Франсіско Негроні фотографує явища природи. Особливу увагу він приділяє виверженню вулканів.

В його роботах можна побачити різнокольорові і яскраві річки лави, що випливають з розколів на землі.

Величезні стовпи диму і попелу застеляють горизонт і здається, що вже нічого не врятує навколо в цей момент. Він зміг сфотографувати потужні удари блискавок, які немов електричні нитки зшивають небо з горизонтом.

Підбірку фотографій презентує Enigma.ua.





Вулкан і блискавка

Франсиско спочатку вивчав фотографію в сфері реклами і туризму, але як тільки він вперше побачив виверження вулкана то зрозумів, що це стане справою його життя.



«Коли я виходжу на вулицю в пошуках гарного кадру, я намагаюся вже в цей час тримати потрібне зображення у себе в голові. Подумки, я уявляю, що мені потрібно і чого я хочу домогтися в цей момент ... Хоча часто виходить зовсім навпаки. Я отримую зовсім інші фотографії, яких я навіть собі не уявляв. Як не дивно, вони виходять набагато краще і більш несподівано, ніж можна уявити. Однак, у більшості випадків я працюю з конкретним завданням для себе, але намагаюся отримати такі меседжі, які змусять глядача вийти за межі фотографії в своїх думках» - говорить Франсіско Негроні.





При фотографуванні Франсіско використовує довгу витримку, щоб вловити кожен момент виверження вулкана. Кожна з його робіт полягає тільки з одного кадру, немає ніякої множинної обробки і фотошопу.

Будь-яка людина, яка хоч якось знайома з цим мистецтвом, оцінить його роботи. Сам того не очікуючи, фотографії Негроні отримали велику популярність і визнання.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus