USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Двоє кошенят за їжу «працюють» поводирями сліпого єнота
В американському штаті Іллінойс сліпий єнот всюди ходить з двома охоронцями-котами. Він п'ять років тому зайшов до будинку Ерін Морріс. Спочатку там тільки снідав, а поступово повністю перебрався жити.

Про це повідомляє Gazeta.ua із посиланням на The Epoch Times.

Жінка єнота не проганяла через його сліпоту та відсутність нижньої губи. Єрін різати їжу для нього на дрібні шматочки, щоб той міг їх ковтати. Він був дуже лякливим і боявся птахів, снігу, високої трави.

Одного разу він прибув до будинку в компанії двох чорних вуличних кошенят. Між тваринами встановилося взаємовигідне співробітництво. Єнот знав, де завжди можна знайти їжу, а кошенята супроводжували його і оберігали.

Наприклад, коли єноту було важко спускатися по сходах, один з кошенят біг поруч нього, щоб підстрахувати його в разі падіння.

Жінка тоді забрала жити до себе ще й двох цих кішок.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus