USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Дві бджоли самостійно зняли кришку з пляшки води і шокували людей в інтернеті. Відео
Жінка з бразильського міста Сан-Паулу опублікувала в мережі відео, яке вразило користувачів інтернету і швидко стало вірусним.

На перших кадрах ролику дві бджоли сидять на пляшці з солодкою газованою водою. У цьому не було нічого незвичного, але вже через кілька секунд комахи спільними зусиллями зняли з пляшку кришку.

Відео триває всього 10 секунд. Бджоли зайняли позиції з різних боків кришечки та почали обертати її у потрібному напрямку. Ще мить – і вони скинули її на підлогу, отримавши доступ до солодкого напою.

«Відео було записане під час моєї обідньої перерви на роботі. Покупець пригостив мене водою, але невдовзі бджоли її викрали»,– процитувало авторку відео агентство ViralHog, передає 24 канал.

Бджоли зняли кришку з пляшки: дивовижне відео

Цей ролик зібрав 1,5 мільйона переглядів у твітері та ще стільки ж у ютубі. Люди у коментарях відверто захоплюються винахідливістю бджіл. Проте, були в коментарях і скептики, які переконані, що «досягнення» бджіл – це лише збіг обставин.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus