USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.95
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Дівчинка-ельф: реальна історія маленького дива. Фото
Історія найменшої в світі дівчинки - Шарлотти Гарсайд вражає, адже вона народилася з формою зародкової карликовості - настільки рідкісної, що лікарі ще не дали їй назву.

Про це повідомляє Enigma.

Лікарі попереджали батьків, що Шарлотта може не дожити до двох років, але дівчинка виросла дуже активною і допитливою.

«Хоча Шарлотта - одна на мільйон, і у неї є проблеми зі здоров'ям, вона саме та людина, яка є душею компанії», - говорить її мама Емма.



В пятирічному віці Шарлотта зробила великий крок - в перший раз пішла в початкову школу. На той час дівчинка мала всього 68 см і важила менше 4 кг - не більше новонародженого немовляти і менше свого улюбленого плюшевого ведмедика.



Найменша в світі дівчинка Шарлотта Гарсайд приєдналася до інших учнів в перший день в початковій школі і всі діти не могли відвести від неї погляду.

Цей день став знаменним для гордих батьків дівчинки Скотта Гарсайд і Емми Ньюман, які з усіх сил намагаються забезпечити своїй дівчинці нормальне життя.



«Може, вона і маленька, але у неї велике серце, і вона хоче робити все, що роблять звичайні діти. Вона дуже допитлива, і в школі нам вже сказали, що у неї розвиток трирічної дитини, що набагато вище, ніж ми думали».

Шарлотта ростом не більше свого улюбленого плюшевого ведмедя.



Зараз зріст дівчинки - трохи менше 70 см, вона все ще носить одяг для новонароджених і здається менше звичайної кішки.

Але запитайте її сестер, і вони скажуть вам, що присутність Шарлотти помічаєш відразу.



«Може, вона і схожа на ляльку, але вона міцний горішок, - каже сестра Хлої. - Вона любить будувати будиночки і коли її підкидають в повітря».

«Коли люди бачать її в перший раз, вони бояться, що вона зламається від одного їх дотику, але наша сестра ні секунди не сидить на місці».

Але 26-річний батько Скотт і його дружина Емма хочуть побачити, на що здатна їхня дочка. Вони хочуть забезпечити їй життя, як у звичайної дитини. «Шарлотта може дивувати. Коли від неї це найменше очікуєш. Ми боялися, що вона не доживе навіть до п'ятирічного віку».



«Ми не знали, чи зможе вона спілкуватися з людьми, і був час, коли ми боялися, що можемо втратити її. Але вона продовжує жити, і я з нетерпінням дивлюся в майбутнє».
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus