USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Як труп: Дівчина перенесла 50 операцій, щоб бути схожою на Анджеліну Джолі
19-річна дівчина із Ірану Сагар Табар перенесла 50 пластичних операцій заради того, щоб бути схожою на голлівудську акторку Анжеліну Джолі.

Про це повідомляє The Sun.

Дівчина стверджує, що вона найбільша прихильниця творчості Джолі і готова абсолютно на все, аби бути подібною до неї. Саме для цього вона перенесла 50 пластичних операцій, а також схуднула і важить 40 кілограмів, що є небезпечним для її здоров'я.

Сагар має 320 тисяч підписників в Instagram, однак багато гостей її сторінки негативно реагують на зовнішній вигляд дівчини. Дехто пише у коментарях: "Зомбі", дехто каже, що вона схожа на головних героїв мультфільму "Труп нареченої". Хтось просто називає дівчину трупом.

"Чи є ця фотографія справжньою", - риторично запитують у коментарях користувачі Мережі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus