USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Десятиметрові черв'яки все частіше вилазять з-під землі в Японії
Існування цього незвичайного виду було доведено зовсім недавно.

Ще з 1712 року ходили чутки про існування величезних черв'яків, що ховаються під землею. І ось в останні десятиліття з'являється все більше даних, що підтверджують записи очевидців тих часів, повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на Новини Планети.

Примітно, що ці черв'яки зовні дуже схожі на звичайних дощових, ось тільки розміри дуже відрізняються.

У 1996 році один японець знайшов хробака, який досягав в довжину п'ять метрів, а в товщину - два сантиметри. Створіння з'явилось після зсуву в японському повіті Міката.

Трохи пізніше (теж в Японії, в префектурі Окаяма) в поле зору потрапив триметровий черв'як, що повз полем. А через рік в цій місцевості розрубали чотириметрове створіння.

У 2011 році японці знайшли цілу груду черв'яків, яка складалась з кількох особин по два метри в довжину. Зробили подібне відкриття громадяни після землетрусу.

Також ходили чутки про десятиметрових черв'яків, але наразі вони не підтверджені.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus