USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Десять нових видів тварин, які були відкриті 2020 року. Фото
2020 року було виявлено сотні нових видів живих істот, що призвело до поповнення біорізноманіття нашої планети та покращення природоохоронних заходів.

Про це повідомляє сайт Всесвітнього економічного форуму.

Десять найцікавіших нових видів

Achalinus zugorum – новий вид змій, які схожі на веселку. Їх відмінними рисами є темні майже голографічні лусочки, дивні очі та відсутність фоторецепторів.
Саламандра Carolina Sandhills – 64-й вид саламандри Північної Кароліни. Вони дуже маленькі і можуть похвалитися сміливим червоним забарвленням.
Cnemaspis Avasabinae – ящірка, яку було помічено в сухому вічнозеленому лісі під річковим камінням. Вона сірувато-рожевого кольору та має шість темно-коричневих плям розміром менше 2,9 сантиметра.
Дияволоока жаба – моторошна на вигляд «жаба з диявольськими очима», вважалася вимерлим видом протягом останніх двох десятиліть. Дияволоокі жаби мають чорне забарвлення та випуклі червоні очі.
Petauroides volans, Petauroides minor та Petauroides armillatus – три види гігантських летючих кускусів – це ссавці, схожі на поссумів, що мешкають в лісах Східної Австралії та здебільшого харчуються листям евкаліпта, яке росте на верхівках дерев.
Жаба-ліліпут – одне з найменших земноводних у світі. Довжина жаби 1 сантиметр і вона має камуфльоване коричневе забарвлення.
Loureedia phoenixi – новий вид павуків. Він класифікується як оксамитовий павук. Вид відносно відокремлений і дуже барвистий. Він нагадує Джокера – героя Хоакіна Фенікса в однойменній стрічці, в честь якого павука і назвали.
Лангур – мавпочки, які мають яскраву зовнішність: білі кільця навколо очей, чорні «рукавички», клаптик вовни на голові.
Mountain Fer-De-Lance Viper – дуже отруйна змія. На ній червоні, жовті й зелені мітки, а також вона має масивні ікла і ямки, які відчувають тепло і допомагають гадюці полювати на здобич.
Tegula Kusairo Yamazak - новий вид їстівних равликів. Їхня оболонка буро-зелена, з жовтою або білою нижньою стороною.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus