USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Чорна діра в центрі Чумацького шляху почала пожирати все навколо, – астрономи
Протягом 24 років спостережень, чорна діра Sgr A* поводилася спокійно. Зараз вона «зголодніла» і почала поглинати все поспіль.

Астрономи з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі виявили, що чорна діра Стрілець A* «прокинулася» і почала пожирати все навколо себе. Про це пишуть Аспекти з посиланням на Digital Trends.

Надмасивна чорна діра Sgr A* розташована в центрі Чумацького Шляху. Напередодні вона почала здійснювати загадкові спалахи, і астрономи почали пильно за нею стежити.

Виявилося, що протягом усіх 24 років спостережень за чорною дірою, вона поводилася спокійно. Зараз речовина навколо чорної діри почала світитися в 2 рази яскравіше, ніж зазвичай.

Вчені вважають, що це наслідки того, що діра «зголодніла» і почала поглинати все навколо себе.

За словами вчених, у неї «вибухнув справжній голод вселенського масштабу». Також фахівці стверджують, що Стрілець A* не є небезпечною для людства, оскільки перебуває на відстані 26 тисяч світлових років від Землі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus